Tietoa poliisista > Tiedotearkisto
Yhteystiedot

Tutkimusavustaja - Rikostekninen laboratorio

11.05.2006
Keskusrikospoliisi

Keskusrikospoliisin rikostekninen laboratorio on valtakunnallinen poliisille tutkimus- ja asiantuntijapalveluita tuottava laboratorio, joka sijaitsee Vantaan Tikkurilassa.

Keskusrikospoliisissa on haettavana
 
TUTKIMUSAVUSTAJAN
(40.06)

virka, joka sijoitetaan rikosteknisen laboratorion DNA-osaston DATA -työryhmään.

Tutkimusavustajan tehtävänä ovat DNA-tutkimuksiin ja DNA-rekisteriin liittyvät avustavat tehtävät, lähinnä toimistotyöt.

Virkaan ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää DNA-rekisteriin ja laboratorion asiankäsittelyjärjestelmiin liittyvää atk-osaamista, oma-aloitteisuutta, järjestely- ja yhteistyökykyä sekä joustavuutta. Toimistoalankoulutus ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Vaativuustason 40.06 peruspalkka on 1673,61 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaisia suoritus-, kokemus- tai olosuhdelisiä enintään 46 % peruspalkasta.

Lisätietoja antaa rikoskemisti Matti Karjalainen, puh. (09) 8388 6373.

Keskusrikospoliisille osoitetut hakemukset, joita ei palauteta, tulee toimittaa keskusrikospoliisin kirjaamoon, PL 285 01301 Vantaa (käyntiosoite Jokiniemenkuja 4), viimeistään 26.5.2006 ennen virka-ajan (klo 16.15) päättymistä.Tulostettava versioShare

Hae sivustolta: