Itä-Uudenmaan poliisilaitos

Itä-Uudenmaan poliisilaitos

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alue käsittää Uudenmaan maakunnan itä- ja keskiosissa sijaitsevat 15 kuntaa. Poliisilaitoksen alueeseen kuuluvat Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Loviisan, Porvoon ja Vantaan kaupungit sekä Askolan, Lapinjärven, Myrskylän, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten, Pukkilan, Sipoon ja Tuusulan kunnat.

Pääpoliisiasema sijaitsee Vantaalla. Lisäksi poliisiasemia on Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Loviisassa, Mäntsälässä, Nurmijärvellä ja Porvoossa sekä palvelutoimistoja Helsinki-Vantaan lentoasemalla, Keravalla ja Sipoossa.

Poliisipäällikkönä toimii Kari Rantala.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen puhelinnumerot ovat vaihtuneet valtionhallinnon yhtenäisen 0295 -numeroinnin mukaisiksi perjantaina 4.huhtikuuta 2014.
Poliisilaitoksen vaihde     0295 430 291
Faksi                                  09 2732048 (Vantaan pääpoliisiasema)
Kiireellisissä tapauksissa ota poliisiin yhteys edelleen hätänumeron kautta 112. 
Puheluista Itä-Uudenmaan poliisilaitokselle peritään soittajan oman operaattorin sopimuksen mukainen paikallisverkko-, matkapuhelin- tai tekstiviestimaksu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Lupahallinnon asiakaspalvelupisteitä suljetaan kesälomakauden ajaksi

Mäntsälän, Nurmijärven ja Loviisan poliisiasemien lupahallinnon asiakaspalvelupisteet sekä Sipoon ja Keravan palvelupisteet suljetaan kesälomakauden 2014 ajaksi (kesä-elokuu).

Hyvinkään poliisiaseman lupahallinnon asiakaspalvelupiste suljetaan heinäkuun ajaksi.

Lupapalvelupisteiden sulkemisella varmistetaan poliisilaitoksen lupapalveluhenkilöstön mahdollisuus vuosilomiin. 

-------------------------------------------------------------------------------------------
Poliisi on ottanut käyttöön uuden ajanvarauskalenterin. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvia pulmia. Ajanvaraustilanne vaihtelee poliisiasemittain. Passi- ja henkilökorttihakemuksen voi jättää myös muulle kuin oman kotipaikan poliisilaitokselle.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen lupapalveluissa Myyrmäen yhteispalvelupisteessä ja Keravan palvelutoimistossa on huhtikuun alusta lähtien muutoksia.

Myyrmäen yhteispalvelupisteessä voi 1.4. jälkeen hoitaa ajokorttihakemukseen liittyviä asioita sekä saada yleisneuvontaa. Passi- ja henkilökorttihakemukset hoidetaan muilla poliisiasemilla, esimerkiksi Vantaan poliisiasemalla Tikkurilassa osoitteessa Kielotie 15. 

Keravan palvelutoimisto on avoinna maanantaisin ja tiistaisin kello 9-11.30 ja 12.30-16. Palvelutoimistossa otetaan vastaan passi- sekä henkilökortti- ja ajokorttihakemuksia sekä muita ajo-oikeuteen liittyviä hakemuksia. 
Hae sivustolta: