Sisä-Suomen poliisilaitos


Yhteystiedot
Suosituimmat

Seuraa Sisä-Suomen poliisilaitosta sosiaalisessa mediassa

Toiminta sosiaalisessa mediassa on  myös poliisin arkea. Voit lukea Sisä-Suomen poliisilaitoksen kuulumisia, käytännön neuvoja ja ohjeita sekä tiedotteita myös sieltä. Poliisilaitoksessamme on sosiaalisen median ryhmä, josta jokainen vuorollaan toimii myös verkossa. Facebookissa olemme nimellä Sisä-Suomen poliisilaitos ja Twitterissä Sisä-Suomen poliisi.
Pikalinkkejä:
Ajanvaraus poliisin lupapalveluihin 
Sähköinen rikosilmoitus
Hyväksytyt maksuvälineet

Pöytäkirjatilaukset

Jyväskylän pöytäkirjatilaukset sähköpostilla osoitteeseen keski-suomi.esitutkintapoytakirjat.sisa-suomi(at) poliisi.fi. Pirkanmaalla tilaukset puhelimitse arkisin klo 9-11 ja 12-15 numerosta 050 514 4781 tai sähköpostilla rikostorjunta.sisa-suomi(at)poliisi.fi. Jos tiedät tutkivan poliisiaseman, lähetä sähköpostia suoraan sinne. Yhteystiedot löydät Poliisiasemat ja muut yhteystiedot-sivuilta.

Löytötavaratoimisto on avoinna Tampereella ma-pe klo 10-16.15 osoitteessa Sorinkatu 12, puh. 0295 415 092 sekä Jyväskylässä ma-pe klo 8-16.15 osoitteessa Urhonkatu 1, puh. 0295 414 706. Sähköpostiosoitteeseen loytotavara.sisa-suomi(at)poliisi.fi voi jättää ilmoituksen esim. löytöpyörästä.

Rikosvihjeitä voi lähettää Sisä-Suomen poliisille kahteen sähköpostiin: Keski-Suomen rikoksiin liittyvät vihjeet osoitteeseen rikosvihjeet.keski-suomi.sisa-suomi(at)poliisi.fi ja Pirkanmaan alueen rikoksiin liittyvät vihjeet osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi(at)poliisi.fi.


Avoimet työpaikat

Hae sivustolta: