Pohjanmaan poliisilaitos

Poliisin näyttelyosasto Ähtärissä avoinna 27.6. - 3.8

Poliisin näyttelyosasto Ähtärin eläinpuiston yhteydessä on avoinna 27.6.-3.8.2014 välisenä aikana eläinpuiston aukioloaikojen puitteissa. Näyttelyosastolla esitellään mm. poliisitoimintaan ja liikenneturvallisuuteen liittyviä asioita. Näyttelyosastolla voit myös tutustua poliisin käytössä olevaan ajoneuvokalustoon. Lue lisää...

Ruuhka Vaasan pääpoliisiaseman lupapalveluissa

Vaasan pääpoliisiaseman lupapalvelu on tällä viikolla ruuhkautunut ja jonotusajat ovat kasvaneet suuriksi. Tästä johtuen suljetaan jonotuslippuautomaatti hakemusten osalta heinäkuussa poikkeuksellisesti jo kello 15.00. Toimenpiteellä pyritään varmistamaan, että jokainen ennen 15.00 saapunut hakija saisi asiansa hoidettua ennen 16.15.

Myönnettyjä hakemuksia voi hakea aina 16.15 asti.

Poliisilaitos suosittelee kaikille lupapalveluita tarvitseville ajanvarauksen käyttöä. Käyttämällä ajanvarausta saa tarvitsemansa palvelun sovittuna ajankohtana, eikä tarvitse jonottaa.

Ampuma-aselupahakemuksia ei enää oteta vastaan Laihialla, Vöyrillä, Maalahdessa ja Närpiössä.

Lue lisää muutoksesta Lupapalvelut sivulta.

Kesän aukioloajat

Kesälomien vuoksi palvelupisteissämme voi esiintyä muutoksia aukioloajoissa. Tämä koskee varsinkin lupapalveluja. Tarkistathan aukioloajan ennen kuin tulet asioimaan!

Varaa aika - lopeta jonottaminen

Poliisin lupapalvelut ruuhkautuvat kesäisin, varaa aikasi esimerkiksi internetistä; www.poliisi.fi/ajanvaraus niin vältät jonottamisen.Poliisi tiedottaa
Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen tiedote 02.08.2014
02.08. Pohjanmaa | Keski-Pohjanmaa & Pietarsaari
Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen
31.07. Pohjanmaa
Päivittäistiedote klo 07.15
31.07. Pohjanmaa | Etelä-Pohjanmaa
Mies menehtyi liikenneonnettomuudessa Soinissa.
30.07. Pohjanmaa

Vanhemmat tiedotteet RSS kuva

kuvaHae sivustolta: