Sisä-Suomen poliisilaitos


Yhteystiedot
Suosituimmat

Sää suosi poliisin päivää

Poliisin päivää vietettiin lauantaina valtakunnallisesti ja poliisilaitoksemme alueella Jyväskylässä, Jämsässä, Sastamalassa ja Tampereella. Sää suosi tapahtumia ja meitä kävi tapaamassa yhteensä arviolta ainakin noin 3000 ihmistä.

Poliisi-ilmapallot olivat suosittuja lasten keskuudessa, samoin poliisimuseon Pokelan poliisihaalareiden kokeilumahdollisuus. Jyväskylässä poliisikoiran paikallaolo oli isompien ja pienempien mieleen. Aikuisia puhuttivat mm. poliisin näkyvyyden riittämättömyys, lupapalvelujen ruuhkat ja liikenteenvalvonnan lisäämistoiveet. Poliisiammattikorkeakoulun kokelaat saivat kertoa poliisikoulutuksesta monenikäisille. Kahvit ja pullat olivat myös kysyttyjä. Kiitos kaikille vierailijoille!Kylpytynnyri kateissa Lielahdesta Tampereelta

12.09.2014

Lue lisääPikalinkkejä:
Ajanvaraus poliisin lupapalveluihin 
Sähköinen rikosilmoitus
Hyväksytyt maksuvälineet

Pöytäkirjatilaukset

Jyväskylän pöytäkirjatilaukset sähköpostilla osoitteeseen keski-suomi.esitutkintapoytakirjat.sisa-suomi(at) poliisi.fi. Pirkanmaalla tilaukset puhelimitse arkisin klo 9-11 ja 12-15 numerosta 050 514 4781 tai sähköpostilla rikostorjunta.sisa-suomi(at)poliisi.fi. Jos tiedät tutkivan poliisiaseman, lähetä sähköpostia suoraan sinne. Yhteystiedot löydät Poliisiasemat ja muut yhteystiedot-sivuilta.

Löytötavaratoimisto on avoinna Tampereella ma-pe klo 10-16.15 osoitteessa Sorinkatu 12, puh. 0295 415 092 sekä Jyväskylässä ma-pe klo 8-16.15 osoitteessa Urhonkatu 1, puh. 0295 414 706. Sähköpostiosoitteeseen loytotavara.sisa-suomi(at)poliisi.fi voi jättää ilmoituksen esim. löytöpyörästä.

Rikosvihjeitä voi lähettää Sisä-Suomen poliisille kahteen sähköpostiin: Keski-Suomen rikoksiin liittyvät vihjeet osoitteeseen vihjeet.keski-suomi(at)poliisi.fi ja Pirkanmaan alueen rikoksiin liittyvät vihjeet osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa(at)poliisi.fi.


Avoimet työpaikat

Hae sivustolta: