Poliisilaitoksilla asiointiin voit varata ajan

Ajanvaraukset poliisilaitoksilla asiointiin tehdään lupapalveluiden ajanvarausjärjestelmässä, johon kirjaudutaan kansalaisen asiointitilin kautta. Ajat voi samalla kertaa varata vaikka koko perheelle.
Lue lisää
Yhteystiedot

Työryhmä: Suojelupoliisille harkittava uusia toimivaltuuksia, hallinnolliseen asemaan eri vaihtoehtoja

Suojelupoliisin asemaa selvittänyt työryhmä luovutti raporttinsa tänään sisäministeri Päivi Räsäselle. Työryhmän mukaan Suojelupoliisi saattaa tarvita uusia tiedustelullisia toimivaltuuksia, koska sen toimintaympäristössä on tapahtunut merkittäviä muutoksia.
Lue lisää

Yleisön pyynnöstä: Lisää poliiseja

Poliisiylijohtaja Mikko Paateron mukaan poliisien määrää lisätään ensi vuonna. – Eduskuntakeskustelussa poliisien määrän kipurajaksi määriteltiin 7 500. Tähän minulla on tarjota hyvä uutinen. Ensi vuodelle tavoittelemme juuri tuota määrä, ehkä jopa vähän sen yli. Se on runsaat 50 poliisia enemmän kuin tänä vuonna, Paatero kirjoittaa blogissaan.
Lue lisää

Poliisin palvelut asiointipisteissä: Asiakas voi jättää hakemuksia ja saada apua sähköisiin palveluihin

Poliisin lupapalveluiden asiakaspalvelua on tarjolla julkisen hallinnon Asiointipisteissä, jotka avataan kokeiluluonteisesti Kiimingissä, Mikkelissä, Saarijärvellä, Paraisilla ja Pelkosenniemellä 23.9.2014. Asiakaspalvelua antavat kunnan palveluneuvojat.
Lue lisää

Etusivun uutisarkisto
 
 
Poliisista päivää -blogit
Yleisön pyynnöstä: lisää poliiseja
Mikko Paatero
Poliisiylijohtaja
Huutokaupat

Kaikki huutokaupat

Hae sivustolta: