Poliisilaitoksilla asiointiin voit varata ajan

Ajanvaraukset poliisilaitoksilla asiointiin tehdään lupapalveluiden ajanvarausjärjestelmässä, johon kirjaudutaan kansalaisen asiointitilin kautta. Ajat voi samalla kertaa varata vaikka koko perheelle.
Lue lisää
Yhteystiedot

Viranomaisharjoitus jatkuu merellä yhdessä virolaisten kanssa

Helsingin Katajanokalla alkanut viranomaisharjoitus jatkuu tänään merellä yhdessä Viron viranomaisten kanssa. Suomen poliisin, Rajavartiolaitoksen ja Puolustusvoimien sekä Viron poliisin erikoisjoukot nousevat Viking Linen XPRS -alukselle Suomenlahdella. Alus on normaalissa reittiliikenteessä ja sen matkustajia on informoitu harjoituksesta. Alueella liikkuu viranomaisten aluksia ja helikoptereita
Lue lisää

Lasten matkustaminen ilman turvavöitä huolestuttaa poliisia

Poliisi valvoi tehostetusti turvalaitteiden käyttöä koko maassa 8.9. - 14.9.2014. Valvonnassa poliisi joutui puuttumaan kaikkiaan 2 722 etupenkillä ja 95 takapenkillä turvavyöttömänä matkustaneen matkantekoon. Määrään sisältyy 96 lasta, joiden osalta turvalaitteet eivät olleet asianmukaisesti käytössä.
Lue lisää

Viranomaiset harjoittelevat poliisin johdolla Helsingin Katajanokalla

Viranomaiset harjoittelevat poliisin johdolla keskiviikkona Helsingin Katajanokalla. Harjoitus keskittyy satama-alueelle. Harjoituksen teemana on merellinen erityistilanne. Harjoitukseen liittyen Suomen ja Viron viranomaisten helikopterit lentävät myös Upinniemen alueella.
Lue lisää

Etusivun uutisarkisto
 
 
Poliisista päivää -blogit
Tavaralla on kiire
Risto Lammi
Poliisiylitarkastaja
Huutokaupat

Kaikki huutokaupat

Hae sivustolta: