Poliisin vinkki passin hakijalle

Aloita haku varaamalla aika poliisin lupapalveluun. Perinteistä kesäruuhkaa ei voi välttää aikaistamalla passin hakua nyt keväälle. Jos tiedät tarvitsevasi passin vasta myöhemmin syksyllä, hae se vasta syksyllä, vaikka passisi voimassaolo olisi jo mennyt umpeen. Matkustusasiakirjan voimassaolon vanheneminen ei viivytä uuden myöntämistä. Ota vanhentunut passi mukaasi, kun haet uutta passia.
Lue lisää

Ajanvarausjärjestelmä on uudistettu

Poliisi on ottanut käyttöön uuden ajanvarausjärjestelmän. Tilapäisesti ajanvaraukset tehdään halutusta asiointiajasta riippuen eri järjestelmässä. Ajanvaraukset poliisilaitoksilla asiointiin 17.4.2014 asti tehdään vanhassa järjestelmässä ja ajanvaraukset pääsiäisen jälkeiseen aikaan uudessa järjestelmässä. Sivuilla on ohjaus oikean kalenterin käyttämiseen. Ajanvaraustilanne vaihtelee poliisiasemittain. Passi- ja henkilökorttihakemuksen voi jättää myös muulle kuin oman kotipaikan poliisilaitokselle. 

Lue lisää
Yhteystiedot

Tee aina kirjallinen työsopimus - myös kesätöistä

Harmaa talous - musta tulevaisuus -kampanjassa viranomaiset ja sidosryhmät työskentelevät yhdessä elinkeinoelämän ja ammattijärjestöjen edustajien kanssa harmaan talouden torjumiseksi työelämässä.
Lue lisää

Pääsiäisen liikennesää: Aurinkoa aivoille ja poutasäätä päähän

Pääsiäisen liikenneruuhkat lähestyvät. Poliisiradion tuottama video Pääsiäisen liikennesää antaa viime hetken vinkit turvalliseen matkantekoon.
Lue lisää

Poliisi valvoo tehostetusti ajonopeuksia pääsiäisviikolla

Kevätkaudella tyypillinen ilmiö on suurten ylinopeuksien määrän kasvu ajo-olosuhteiden parantuessa. Poliisi toivoo kuitenkin, että huolimatta kevään suotuisista ajokeleistä kuljettajat välttäisivät tarpeettomia riskejä, joilla vaarannetaan muiden tienkäyttäjien ja kuljettajan oma turvallisuus.
Lue lisää

Etusivun uutisarkisto
 
 
Poliisista päivää -blogit
Suomen vaarallisin tie
Risto Lammi
Poliisiylitarkastaja
Huutokaupat

Kaikki huutokaupat

Hae sivustolta: