Poliisilaitoksilla asiointiin voit varata ajan

Ajanvaraukset poliisilaitoksilla asiointiin tehdään lupapalveluiden ajanvarausjärjestelmässä, johon kirjaudutaan kansalaisen asiointitilin kautta. Ajat voi samalla kertaa varata vaikka koko perheelle.
Lue lisää
Yhteystiedot

Nyt tarkkana pikkujoululiikenteessä: Maistelleiden määrä kasvussa

Poliisi jatkaa tehostettua rattijuoppovalvontaa viikonloppuna. Pikkujoululiikennettä valvotaan erityisesti perjantaina ja lauantaina illalla ja yöllä sekä lauantaina aamupäivällä, joka on erityistä riskiaikaa. - Näin pikkujoulujen aikaan kannattaa ottaa varman päälle. Lasillisten laskemisen sijaan turvallisinta on valita nollalinja, poliisiylitarkastaja Risto Lammi muistuttaa.
Lue lisää

Passia ja henkilökorttia voi hakea verkossa 1.12.2014 alkaen

Passin ja henkilökortin hakeminen verkossa on mahdollista maanantaista 1.12.2014 alkaen. Lisätietoja ja hakuohjeet löytyvät poliisi.fi -sivustolta.
Lue lisää

Poliisi ottaa rekisterikilpiä lukevat videovalvontalaitteistot käyttöön

Rekisterikilpiä lukeva videovalvontalaitteisto on kokeilukäytön jälkeen hyväksytty poliisin liikennevalvontavälineeksi. Laitteet otetaan asteittain käyttöön koko maassa vuoden loppuun mennessä. Laitteiston avulla liikennettä voidaan valvoa monipuolisesti. Laitteistokokonaisuuteen sisältyvän videovalvontakameran avulla voidaan kuvata esimerkiksi vaaralliset ohitukset tai punaista päin ajot. Nopeusvalvonnassa voidaan hyödyntää keskinopeusmittaria.
Lue lisää

Etusivun uutisarkisto
 
 
Poliisista päivää -blogit
Myös liikenteessä on syrjäytymistä
Risto Lammi
Poliisiylitarkastaja
Huutokaupat

Kaikki huutokaupat

Hae sivustolta: