Itä-Uudenmaan poliisilaitos


Yhteystiedot
Kielotie 21
PL 98
01301 VANTAA

ma-pe 8-16.15 (pääpoliisiasema), kts. Lupapalveluiden toimipisteiden aukioloajat ja palvelut kohdasta Lupapalvelut.

Puh 0295 430 291 (vaihde)

Poliisiasemat ja palvelupisteet

Itä-Uudenmaan poliisilaitos

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alue käsittää Uudenmaan maakunnan itä- ja keskiosissa sijaitsevat 15 kuntaa. Poliisilaitoksen alueeseen kuuluvat Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Loviisan, Porvoon ja Vantaan kaupungit sekä Askolan, Lapinjärven, Myrskylän, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten, Pukkilan, Sipoon ja Tuusulan kunnat.

Pääpoliisiasema sijaitsee Vantaalla. Lisäksi poliisiasemia on Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Loviisassa, Mäntsälässä, Nurmijärvellä ja Porvoossa sekä palvelutoimisto Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Poliisipäällikkönä toimii Kari Rantala.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Muutoksia lupapalveluissa ja vuodenvaihteen aukioloajoissa

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen Mäntsälän, Nurmijärven, Loviisan ja Hyvinkään poliisiasemien lupapalvelupisteet ovat suljettu 22.12.2014-2.1.2015 välisenä aikana. 

Vantaan, Porvoon ja Järvenpään lupapalvelut ovat auki vuodenvaihteessa normaalisti. Poliisin lupapalvelupisteissä voi asioida asuinpaikastaan riippumatta varaamalla ajan tai jonottamalla.

Poliisilaitoksen Sipoon ja Keravan palvelupisteiden toiminta loppuu Keravalla 15.12.2014 ja Sipoossa 18.12. Palvelupisteistä luopuminen on seurausta sisäasiainministeriön vuonna 2013 tekemästä päätöksestä, jossa määritellään poliisilaitosten toimipisteiden sijaintipaikat.

Keravalla passi-, henkilökortti ja ajokorttiasioita voi kuitenkin jatkossa hoitaa ajanvarauksella Sampolan yhteispalvelupisteessä osoitteessa Kultasepänkatu 7. Yhteispalvelupisteen lupapalvelut tulevat saataville vuoden 2015 alusta, tarkempi päivämäärä tiedotetaan erikseen. Muissa lupa-asioissa tulee asioida poliisiasemien lupapalveluissa.

Poliisi suosittelee ajanvarauksen tekemistä lupapalveluihin. Ilman ajanvarausta jonotusaika voi olla useita tunteja. Ajanvaraukset tehdään internetistä tai puhelimitse, lisätietoja löytyy osoitteesta www.poliisi.fi ja www.poliisi.fi/ita-uusimaa
---------------------------------------------------------------------------------------------------

 


 
Hae sivustolta: