Itä-Uudenmaan poliisilaitos

Itä-Uudenmaan poliisilaitos

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alue käsittää Uudenmaan maakunnan itä- ja keskiosissa sijaitsevat 15 kuntaa. Poliisilaitoksen alueeseen kuuluvat Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Loviisan, Porvoon ja Vantaan kaupungit sekä Askolan, Lapinjärven, Myrskylän, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten, Pukkilan, Sipoon ja Tuusulan kunnat.

Pääpoliisiasema sijaitsee Vantaalla. Lisäksi poliisiasemia on Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Loviisassa, Mäntsälässä, Nurmijärvellä ja Porvoossa sekä palvelutoimisto Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Poliisipäällikkönä toimii Kari Rantala.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Maanantaista 2.2.2015 alkaen poliisin virkailijat palvelevat ajanvarauksella Keravan yhteispalvelupisteessä.
Poliisi virkailijat palvelevat passi- ja henkilökorttiasioissa maanantaisin klo 9.00–16.00.
Ajan voi varata osoitteesta www.poliisi.fi

Lisäksi yhteispalveluvirkailijat ottavat yhteispalvelupisteen aukioloaikoina vastaan ajokorttilupa-, vammaisen pysäköintilupa-, arpajaislupahakemuksia sekä kokoontumislain nojalla tehtäviä ilmoituksia huvitilaisuuksista.

Yhteispalvelupiste sijaitsee osoitteessa Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava (Sampolan palvelukeskus) ja on avoinna maanantaista torstaihin klo  8.00–17.30 ja perjantaisin klo 8.00–12.00. Juhlapyhien aattona yhteispalvelupiste on avoinna 8.00–15.00, paitsi arki/juhlapyhän osuessa perjantaille klo 8.00- 12.00. Suosittelemme ajanvarauksen tekemistä lupapalveluihin. Ilman ajanvarausta jonotusaika voi olla useita tunteja. Ajanvaraukset tehdään internetistä tai puhelimitse, lisätietoja löytyy osoitteesta www.poliisi.fi ja www.poliisi.fi/ita-uusimaa
---------------------------------------------------------------------------------------------------

 


 
Hae sivustolta: