Tips för ansökan om pass

En del av serviceställena har begränsade öppettider under sommaren. Polisen rekommenderar att du bokar tid för att uträtta dina ärenden i godtid på förhand,eftersom du annars i värsta fall kan hamna att köa flera timmar, om du inte har bokat tid. Polisen uppmanar människor att tänka efter om det är nödvändigt att förnya resedokumentet nu under sommaren eller om det kan vänta till hösten.
Läs mera

Tidsbokningen för tillståndstjänster förnyas

Polisen har tagit i bruk ett nytt tidsbokningssystem. Tidsbokningar för att uträtta ärenden på polisinrättningarna görs i det förnyade tidsbokningssystemet för tillståndstjänster.
Läs mera
Kontakt information

Polisen skärper övervakningen av den tunga trafiken

Den 21–27.7.2014 har polisen skärpt övervakningen av den tunga trafiken. Vid övervakningen fästs särskild uppmärksamhet vid faktorer som påverkar trafiksäkerheten, till exempel förarens tillstånd, körsättet, lastens placering och säkring samt brott mot kör- och vilotider.
Läs mera


Antalet utryckningar som anmälts till polisen ökade fortfarande – däremot sjönk antalet brott

Antalet brott som anmälts till polisen sjönk under januari–juni i år med drygt nio procent jämfört med motsvarande tidpunkt föregående år. Antalet brott mot strafflagen (trafikbrotten hör inte till dessa) var däremot nästan oförändrat.
Läs mera


Arkiverade pressmeddelandena 
De senaste nyheterna
Mera.. RSS
PORA III nyheterna
 
Poliisista päivää -bloggar
Fältpraktik
Jessica & Vanessa
Polisaspiranter
Uusin lähetys:

Vesiliikennesää

Sök på webbplatsen: