Tietoa poliisista > Tiedotearkisto
Yhteystiedot

Varkauden poliisiasema

28.03.2009
Pohjois-Savon poliisilaitos

Kaksi automurtoa päiväsaikaan

Varkaat tehtailivat jälleen kerran kaksi automurtoa pe 27.03.2009  keskellä kirkasta päivää Varkaudessa.

Navitaksen parkkipaikalla oli murtauduttu passatt-henkilöautoon klo 12-21 välisenä aikana ja autosta anastettiin Garmin-navigaattori.

Satakunnankadulla tehtaan parkkipaikalla audi-henkilöauton ikkuna oli rikottu klo 08.30-16.40 välisenä aikana ja autosta oli viety Tom Tom gps-paikannin.

Pohjois-Savon poliisi muistuttaa, että autoihin ei pidä jättää näkyville mitään arvokasta varkaille kelpaavaa omaisuutta.

Poliisi kaipaa havaintoa murtoihin liittyen numeroon 0718755800.

 

Nainen tökkäsi veitsellä kaksi kertaa miestä selkään

46-vuotias varkautelainen nainen löi veitsellä kaksi kertaa poikakaveriaan selkään riidan päätteeksi yksityisasunnossa varhain lauantaiaamuna 28.03.2009. Tekijä soitti naapurin ovikelloa ja naapuri hälytti paikalle ambulanssin ja poliisit.

Uhri vietiin kysiin ja on toipumaan päin. Tekijä on pidätetty ja poliisi jatkaa jutun tutkintaa.

Alkoholilla oli osansa tässäkin tapauksessa.  

 

Peltikolari

Jäppiläntien ja Käsityökadun risteyksessä peltikolari. Kuvansilainen -88 syntynyt mies ajoi autollaan Käsityökatua Citymarketin suunnasta tarkoituksenaan ylittää Jäppiläntie. Miehelle paloi kuitenkin punainen valo, jonka hän oletti vaihtuvan vihreäksi ja ei näin ollen hiljentänyt vauhtiaan. Valo ei kuitenkaan vaihtanut vihreälle ja mies törmäsi Jäppiläntietä kaura-ahon suuntaan ajaneen autoilijan kylkeen.  Poliisi määräsi -88 syntyneen miehen väliaikaiseen ajokieltoon koska miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja asiaa tutkitaan vakavana piittaamattomuutena.Tulostettava versioShare

Hae sivustolta: