Pohjanmaan poliisilaitos

Tilapäisiä muutoksia lupapalveluiden aukioloihin;


Kannuksen poliisiaseman lupapalvelut on avoinna ke 11.2.2015 klo 10 - 12. Suljettu iltapäivän.

 

MUUTOKSIA VAASAN PÄÄPOLIISIASEMAN, LAIHIAN POLIISIASEMAN JA NÄRPIÖN YHTEISPALVELUPISTEEN LUPAPALVELUSSA

Asehakemuksia vastaanotetaan seuraavanlaisesti:
Vaasan pääpoliisiasema: Tiistaisin ajanvarauksella
Laihian poliisiasema: Kaikkina aukioloaikoina, ei tarvita ajanvarausta
Kristiinankaupungin poliisiasema: Kaikkina aukioloaikoina, ei tarvita ajanvarausta
 
Närpiössä on poliisin palvelupiste vuodenvaihteessa muuttunut yhteispalveluksi. Poliisin lupa Närpiön yhteispalvelutoimisto palvelee tavallisissa lupa-asioissa ja ulkomaalaisasioissa tiistaisin ja keksiviikkoisin.
Yhteispalvelutoimiston aukioloajat tarkastetaan kuukausittain ja henkilöstötilanteesta riippuen tulee olemaan päiviä, jolloin ei tiistaisin ja keskiviikkoisin tarjota poliisin palveluja. Tarkat aukioloajat löytyvät poliisilaitoksen kotisivuilta sekä yhteispalvelutoimiston ovelta.
Poliisin myöntämiä erilaisia kortteja ei enää luovuteta asiakkaille Närpiössä, vaan ne tulee hakea Kristiinankaupungista.
Asetarkastuksia ei enää suoriteta Närpiössä. Asetarkastukset tehdään Kristiinankaupungissa torstaisin parittomilla viikoilla 9 - 11.30 välisenä aikana.

Poliisin tarjoamat lupapalvelut muuttavat aukioloaikaa Maalahden yhteispalvelukonttorissa torstaista keskiviikkoon. Vuoden 2015 ensimmäinen aukioloaika on siten keskiviikko 21.1.2015

Lisätietoja: Ylikomisario Johan Pawli 0295 449 555

 

Varaa aika - lopeta jonottaminen
Poliisin lupapalveluissa on usein ruuhkaa. Varaa aikasi esimerkiksi internetistä; www.poliisi.fi/ajanvaraus niin vältät jonottamisen.
Hae sivustolta: