Poliisin päivänä 25 tapahtumaa eri puolilla Suomea

Poliisin päivän tapahtumia järjestetään lauantaina 30.8.2014 eri puolilla maata. Tarkempaa tietoa paikallisten tapahtumien sisällöstä löytyy poliisilaitosten internetsivuilta tai poliisinpäivä.fi-sivuston kautta.
Lue lisää

Ajanvarausjärjestelmä on uudistettu

Poliisi on ottanut käyttöön uuden ajanvarausjärjestelmän. Ajanvaraukset poliisilaitoksilla asiointiin tehdään uudistuneessa lupapalveluiden ajanvarausjärjestelmässä, johon kirjaudutaan kansalaisen asiointitilin kautta. Ajat voi samalla kertaa varata vaikka koko perheelle.
Lue lisää
Yhteystiedot

Turha riskinotto liikenteessä jatkuu: poliisin nopeusvalvontaviikko paljasti noin 8 500 ylinopeustapausta ja joukon muuta rikollisuutta

Suomen poliisi osallistui 18.–24.8. Euroopan liikennepoliisiverkoston (TISPOL) 30 jäsenmaassa toteutettuun nopeusvalvontaoperaatioon. Suomen valvontaviikolla paljastettiin yhteensä n. 8 500 ylinopeustapausta, joista n. 6 000 (noin 71 %) todettiin automaattivalvonnalla. Poliisin haaviin jäi lisäksi 60 etsintäkuulutettua ja noin 200 muuta rikosta paljastui valvonnan yhteydessä.
Lue lisää

Poliisi jakaa julisteita ylä-asteille: Koulukiusaaminen on rikos

Valtakunnallinen Koulurauha lukuvuodelle 2014-2015 julistettiin Tampereella 21.8. Poliisi tukee teemaa lähettämällä kaikille ylä-asteille julisteen otsikolla: Koulukiusaaminen on rikos. Koulurauha-ohjelman tavoitteena on, ettei ketään kiusattaisi, ettei kukaan jäisi yksin ja että jokainen oppilas voisi kokea olevansa oman kouluyhteisönsä tärkeä ja hyväksytty jäsen.
Lue lisää

Right to choose -hanke käyntiin - tasavallan presidentti Sauli Niinistö hankkeen suojelijana

Seksuaalista häirintää ja väkivaltaa vastaan suunnattu Right to choose -hanke on käynnistynyt. Hankkeen suojelijana on tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Hankkeen tavoitteena on vähentää naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa ja häirintää. Hankkeen toimenpiteinä avataan nettisivusto, järjestetään seminaareja sekä tuotetaan lyhytelokuvia.
Lue lisää

Etusivun uutisarkisto
 
 
Poliisista päivää -blogit
Huutokaupat

Kaikki huutokaupat

Hae sivustolta: