Poliisilaitoksilla asiointiin voit varata ajan

Ajanvaraukset poliisilaitoksilla asiointiin tehdään lupapalveluiden ajanvarausjärjestelmässä, johon kirjaudutaan kansalaisen asiointitilin kautta. Ajat voi samalla kertaa varata vaikka koko perheelle.
Lue lisää
Yhteystiedot

Poliisi takavarikoi teemavalvonnassaan 1,5 kiloa kovia ja 7 kiloa mietoja huumausaineita

Poliisi valvoi tehostetusti huumausaineiden katukauppaa syksyn aikana valtakunnallisesti muutaman viikon ajan. Teemavalvonnan aikana poliisi takavarikoi noin 1, 5 kiloa kovia huumausaineita. Tähän määrään sisältyi amfetamiinin lisäksi heroiinia ja kokaiinia. Mietoja huumausaineita takavarikoitiin noin 7 kiloa.
Lue lisää

Suojelupoliisin siirtymistä sisäministeriön alaisuuteen valmistellaan

Sisäministeriö on lähettänyt lausunnolle luonnoksen hallituksen esitykseksi eduskunnalle laiksi poliisin hallinnosta annetun lain muuttamisesta ja eräiksi siihen liittyviksi laeiksi. Esityksen mukaan suojelupoliisi siirrettäisiin Poliisihallituksen alaisuudesta suoraan sisäministeriön alaiseksi poliisiyksiköksi.
Lue lisää

Poliisi romutti Porschen valistusvideon kuvauksissa

Poliisi on julkaissut valistusvideon syksyn ja alkutalven liikenteestä. Liikennesää-lähetyksessä annetaan vinkkejä niin autoilijoille kuin jalankulkijoillekin. Autoilijoita muistutetaan muun muassa ajoneuvon varustamisesta ja huoltamisesta, jalankulkijoita heijastimien käytöstä pimenevässä syyssäässä.
Lue lisää

Etusivun uutisarkisto
 
 
Poliisista päivää -blogit
Myös liikenteessä on syrjäytymistä
Risto Lammi
Poliisiylitarkastaja
Huutokaupat

Kaikki huutokaupat

Hae sivustolta: