Hämeen poliisilaitos

Hämeen poliisilaitos toimii Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen maakunnissa. Alueeseen kuuluu 22 kuntaa:

  • Asikkala, Forssa, Hartola, Hattula, Hausjärvi, Heinola, Hollola, Humppila, Hämeenkoski, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Kärkölä, Lahti, Loppi, Nastola, Orimattila, Padasjoki, Riihimäki, Sysmä, Tammela ja Ypäjä.

Hämeen poliisilaitoksen pääpoliisiasema sijaitsee Lahdessa. Poliisiasemia on Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Heinolassa, Forssassa ja Orimattilassa.

Asiakkaita palvelevat lisäksi palvelupisteet Asikkalassa, Hollolassa, Janakkalassa, Kärkölässä, Nastolassa, Padasjoella ja Tuulosessa. Poliisin lomakkeita on saatavilla kunnanvirastojen yhteispalvelupisteistä Sysmässä ja Hartolassa.

Passi-, ajokortti- ym. lupa-asioissa poliisi palvelee pääsääntöisesti ajanvarauksella. Ajan voi varata internetissä osoitteessa www.poliisi.fi/ajanvaraus. VARAA AIKA

Vaihtoehtoisesti voit tiedustella vapaita aikoja puhelimitse:

  • Lahti: arkisin klo 9-12 p. 0295 437 379
  • Hämeenlinna: arkisin klo 9-11 ja klo 13-15 p. 0295 414 169.

NYT RIITTÄÄ! -konsertti 27.4.2014 Lahden Sibelius-talossa

NYT RIITTÄÄ! on Hämeen poliisilaitoksen ja sisäministeriön hanke kiusaamisen vähentämiseksi yläkouluissa. Sisällön ovat luoneet nuoret, joilla on kiusaamisesta omakohtaista kokemusta. Konsertissa esiintyy muun muassa NYT RIITTÄÄ! -hankkeelle kasvonsa antanut Brädi.

kuva
Hae sivustolta: